Mijn favoriete producten

Dit zijn handige of mooie producten waar ik fan van ben. De meeste van deze producten heb ik ook zelf.  Als je op de titel klikt, kom je op de website waar je het kunt kopen.

* Dit zijn affiliate links. Als je via de link iets besteld, verdien ik een klein bedrag. Het kost je geen extra geld, maar hiermee help je me met de kosten die horen bij het maken van content. Alvast bedankt hiervoor.

Grnfix kortingscode

Bodemverbeteraars producten

De producten van Grnfix zijn ontworpen om je bodem op lange termijn gezond te houden door het bodemleven te stimuleren. In Bodemboost zit zelf levende micro-organismen. De producten zijn van organische en biologische afkomst. Ik sta helemaal achter hun filosofie. De bodemverbeteraars producten zijn korrels die je in het najaar (sept t/m nov) en voorjaar (mrt t/m mei) op je bodem strooit.

Ik mag mijn volgers 15% korting aanbieden. Dit mag je ook gebruiken boven lopende aanbiedingen op hun webshop. Ga naar www.grnfix.nl en gebruik de kortingscode BINNENBUITENBLOEI15.

plant-yoyo: plant ondersteuning

PLant yoyo: ideale ondersteuning voor je tomaten en komkommer planten.

Ideaal om je tomaten en komkommer plant te ondersteunen. De yoyo bevat een stopper waarmee je de lengte van de draad makkelijk kunt aanpassen. Je kunt het overal vast haken met behulp van een kabelbinder.

In deze video kun je zien hoe ik de plant yoyo gebruik voor het opbinden van mijn komkommers.

Natuurlijke moestuinbak

Natuurlijke moestuinbak

Een natuurlijke uitstraling, gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten, makkelijk in elkaar te zetten met een paar kabelbinders. De vliesdoek is ook meegeleverd.

Gardena comfort broes met verlengstuk

Gardena comfort broes met verlengstuk

Hetzelfde als de Gardena comfort broes, maar met een verlengstuk. Door het verlengstuk, kun je gerichter en gemakkelijker water geven aan de wortels (aangeraden), en niet op de bladeren. Je kunt hiermee ook gemakkelijker bij hanging baskets.

compost keuken prullenbak

Handige compost prullenbak

Past bij elk keukenlade. Je kunt het vastzetten aan je keukenlade zonder schroeven of plakmiddel. Je schuift het zo in en uit je keukenlade.

In deze video kun je zien hoe ik de compost prullenbak en onderstaande composttrommel gebruik.

Composteren met een composttrommel

Composttrommel

Ideaal als je wilt composteren en niet veel plek hebt. Voordeel is dat je de compost niet hoeft om te keren. Dat doe je door de trommel te draaien.  Pas bij een gemiddelde eengezinswoning.

In deze video kun je zien hoe ik de composttrommel en de compost prullenbak gebruik.

Gardena comfort broes

Gardena comfort broes

Nadat een aantal goedkopere sproeikoppen elke keer kapot gingen, had ik deze Gardena sproeikop gekocht. Ik heb het nu 1,5 jaar, en ik ben heel blij mee. Het heeft een zachte stand voor je zaailingen, een harde stand om af te spoelen, en kan ook ver sproeien ideaal voor moeilijk te bereikbare plekken. Heeft een geïntegreerde vorstbeschermingstechnologie. Een broes van goede kwaliteit, en relatief niet duur.

Staptegels schilpad

Staptegels schilpad

Ik krijg veel positieve commentaar over deze staptegels in mijn tuin. Dus hoort absoluut op deze lijst. Ik gebruikte deze staptegels eerst omdat ik nog geen looppad had gemaakt in mijn moestuin. Nu staan ze puur omdat ik ze mooi vind. Echt een blikvanger in je tuin en goedkoper dan de meeste staptegels die ik heb gezien. Het is van gietijzer, dus het verslijt niet.  

verwarmingsmat

Verwarmingsmat

Ideaal om te gebruiken in januari en februari voor pepers en paprika en aubergine. Deze groenten hebben minimaal 20 graden nodig om te ontkiemen. Deze warmtemat heeft een waterdichte coating, een thermostaatregeling en is zeer energiezuinig.